Personvernpolicy

Innsamling av data og personopplysninger.

For at vi skal kunne gjennomf√łre og levere din √łnskede bestilling, krever registreringsprosessen at du oppgir informasjon om folkeregistreringsopplysninger, personnummer og i de tilfeller du oppretter profil √łnsket informasjon i henhold til skjemaet. All informasjon lagres i hver enkelt bestilling sammen med IP-adresse og informasjonskapselinformasjon.

Sammenstillingen av personopplysninger skjer under beskyttet kryptert trafikk, også kalt SSL.

Bruk og beskyttelse av data og personopplysninger

For å forbedre og tilpasse opplevelsen din på nettsiden vår, må vi bruke innsamlet data for å kunne informere deg om spesialtilbud, gi muligheter for produktanbefalinger og tjenester eller annen juridisk funksjon. Det er viktig for oss å kunne tilby deg som kunde en best mulig opplevelse i din kundereise hos oss.
Vi oppbevarer dine personopplysninger i samsvar med aksjer og forskrifter som vi m√• overholde for √• fullf√łre kj√łpet, og vi vil ikke selge v√•r medlemsdatabase til tredjeparter.

Data vil ikke bli gitt til tredjeparter med mindre:

  1. Hvis vi leverer en tjeneste som krever interaksjon med eller leveres av en tredjepart som krever din godkjenning.
  2. I tilfeller hvor vi trenger √• gj√łre s√łk i rettslige prosesser.
  3. Dersom din bruk av denne nettsiden er i strid med denne policyen, brukerregler eller andre grunner som kan anses som et krav for å sikre NTGear ABs eiendom eller rettigheter.
  4. Hvis nettstedet er kj√łpt opp av en tredjepart, kan tredjeparter bruke dataene under denne policyen.
  5. Vi m√• gi tredjeparter informasjon for √• oppfylle v√•r forpliktelse overfor deg som kunde, for eksempel for transport√łrer, betalingsl√łsninger eller markedsf√łring.
  6. I tilfelle vi har behov for √• gi en tredjepart personopplysninger i henhold til punkt 5, er opplysningene begrenset til de som er n√łdvendige for √• bruke tjenesten og oppfylle v√•r del av kj√łpsavtalen.

Kontakt angående data og personopplysninger

√ėnsker du tilgang til informasjonen vi har om deg, er du velkommen til √• kontakte oss p√• info@ntgear.se. Dersom det er registrert feil data eller du har andre innvendinger, kan du kontakte oss p√• samme m√•te. Du har rett til √• se hvilke opplysninger om deg som er registrert, og du kan motsette deg registreringen etter personvernforordningen.

Beskyttelse av personopplysninger
Loven krever at personopplysningene dine oppbevares p√• en sikker og konfidensiell m√•te. Vi lagrer dine personopplysninger p√• h√łysikkerhetsservere plassert i kontrollerte fasiliteter, og v√•r sikkerhet kontrolleres jevnlig for √• avgj√łre om brukerinformasjonen h√•ndteres sikkert, alltid med strenge hensyn til dine rettigheter som bruker.

Personopplysninger slettes eller anonymiseres n√•r form√•let de ble samlet inn for opph√łrer.

Den raske utviklingen av Internett gj√łr at det noen ganger kan v√¶re n√łdvendig √• endre v√•r behandling av personopplysninger. Vi forbeholder oss derfor retten til √• oppdatere og endre disse retningslinjene for behandling av personopplysninger. Gj√łr vi dette vil vi selvf√łlgelig korrigere datoen for sist oppdatert nederst p√• nettsiden. Ved omfattende endringer vil vi varsle deg med et synlig varsel p√• v√•re nettsider.r.

Du har rett til å klage på behandlingen av opplysninger og data som angår deg. Klager sendes til Datatilsynet.

Informasjonskapsler

Hva er en informasjonskapsel?
N√•r du bes√łker www.ntgear.no, lagres informasjonskapsler p√• datamaskinen din. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres i nettleseren din for √• gjenkjenne datamaskinen din ved senere bes√łk. Ingen personlig informasjon lagres i v√•re informasjonskapsler.

Nesten alle nettsteder bruker informasjonskapsler. De lagres p√• datamaskinen din for √• hjelpe deg, noe som hjelper deg med √• analysere hvordan nettsiden brukes slik at brukeropplevelsen kan forbedres. I mange tilfeller er informasjonskapsler n√łdvendige for √• kunne yte en bestemt tjeneste p√• nettsiden.

Informasjonen i informasjonskapslene dine sendes mellom nettleseren din og en webserver og inkluderer informasjon om brukerinnstillinger, pålogging og hvordan nettsiden brukes.

Hvordan unngår jeg informasjonskapsler?
Hvis du ikke √łnsker √• motta informasjonskapsler, kan du enten blokkere alle informasjonskapsler, slette eksisterende informasjonskapsler fra datamaskinen din eller stille inn datamaskinen slik at du f√•r en advarsel f√łr informasjonskapsler lagres.
Vi anbefaler at du leser v√•re retningslinjer for informasjonskapsler n√łye f√łr du endrer innstillingene for informasjonskapsler p√• datamaskinen din og at du leser mer om informasjonskapsler p√• andre nettsteder.
Hvis du endrer innstillingene for informasjonskapsler, kan brukeropplevelsen din bli d√•rligere n√•r du bes√łker v√•re og andres nettsider. Husk at hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan det v√¶re funksjoner p√• www.ntgear.no som ikke vil fungere for deg.

Hvilke informasjonskapsler vi bruker

N√łdvendige informasjonskapsler
N√łdvendige informasjonskapsler som trengs for den grunnleggende funksjonaliteten til nettstedet.

Informasjonskapsler for analyse
Anonymiserte informasjonskapsler for belastningsoverv√•king av serverinfrastruktur og informasjonskapsler for anonymisert sporing av bes√łkendes atferd p√• nettsiden.

Informasjonskapsler for markedsf√łring p√• eksterne nettsider.
Disse informasjonskapslene brukes til analyse og visningsannonser, vi bruker ikke disse uten din godkjenning.

Dine bonuser

X
300 kr igjen
Handler du for totalt kr eller mer, kan du velge
Siden du handler for mer enn kr, kan du velge
Shaker, 700 ml
300 kr igjen
Handler du for totalt kr eller mer, kan du velge
Siden du handler for mer enn kr, kan du velge
Luktesalt V.1
300 kr igjen
Handler du for totalt kr eller mer, kan du velge
Siden du handler for mer enn kr, kan du velge
T-Shirt
St√łrrelse