Beste øvelsene innen Strongman | NTGear.no

Beste øvelsene innen Strongman

Nordic Training Gear 2 min lesning

Strongman er fantastisk trening for å bygge brutal styrke, utholdenhet og funksjonell kraft. Men det er ikke bare for profesjonelle idrettsutøvere, vanlige folk kan også dra nytte av den totale kropps styrken denne treningsformen tilbyr. La oss dykke inn i noen av de beste Strongman-øvelsene og hvordan de kan integreres i treningsrutinen din.

1. Atlas Steiner

Atlas Steiner betraktes som en av de mest ikoniske Strongman-øvelsene. Denne øvelsen innebærer å løfte en stor, tung, rund stein og plassere den på en plattform. Atlas Steiner er utmerket for å bygge opp total kroppsstyrke, spesielt i rygg, ben, armer og grep.

2. Farmers Walk

Farmers Walk er en fantastisk øvelse for å bygge både styrke og utholdenhet. Det innebærer å holde et tungt objekt i hver hånd og gå over en bestemt avstand. Denne øvelsen engasjerer hele kroppen, men spesielt skuldrene, grepstyrken og underkroppen.

Beste øvelsene innen Strongman

3. Yoke

Yoke er en ytterligere en Strongman-øvelse som tester både styrke og utholdenhet. Et tungt objekt bæres på skuldrene, og du går over en bestemt avstand. Denne øvelsen utfordrer balansen din, styrke og stabilitet til det maksimale.

4. Tire Flips

Tire Flips er en unik Strongman-øvelse som innebærer å vende et stort, tungt dekk gjentatte ganger over en strekning. Denne øvelsen er perfekt for å bygge eksplosiv styrke og kraft, samtidig som det er en utmerket kondisjonstrening.

5. Stokkpress

Stokkpress er en annen klassisk Strongman-øvelse hvor du løfter en spesialdesignet stokk fra bakken over hodet. Denne øvelsen tester hele kroppens styrke, med spesielt fokus på skuldrene, armene og ryggen.

6. Circus Dumbbell

Circus Dumbbell er en enarms pressøvelse som bruker en større og tyngre variant av en hantel. Denne øvelsen utfordrer overkroppens styrke, spesielt skuldrene og armene, samtidig som den styrker grepstyrken og balansen.

Integrere Strongman-øvelser i din trening

Strongman-øvelser kan enkelt integreres i din nåværende treningsrutine. Fordi disse øvelsene ofte innebærer å løfte og bære tunge vekter over avstander, hjelper de med å bygge styrke og utholdenhet i hele kroppen på en funksjonell og praktisk måte. De tilbyr et godt komplement til tradisjonell styrketrening og kan bidra til å forbedre prestasjonene dine i andre idretter eller aktiviteter. For å få mest mulig ut av din Strongman-trening, tilbyr vi hos NTGear et bredt utvalg av Strongman-utstyr.
Nordic Training Gear
Max Andrén
Skribent & Medeier

Max Andrén er skribent og medeier av Nordic Training Gear
Han har en stor lidenskap for gymtrening og treningstilbehør



Også i Artikler om Strongman

Inför Sveriges Starkaste Man 2024 | NTGear.se
Infør Sveriges Sterkeste Mann 2024: En kraftprøve utenom det vanlige

Nordic Training Gear 3 min lesning

Les mer
Finlands Starkaste Man och Kvinna 2024 är avgjord! | NTGear.se
Finlands Sterkeste Mann og Kvinne 2024 er avgjort!

Nordic Training Gear 3 min lesning

Les mer
Sveriges Starkaste Man 2023 | NTGear.se
Sveriges Sterkeste Mann 2023 er avgjort

Nordic Training Gear 2 min lesning

Les mer

Dine bonuser

X
300 kr igjen
Handler du for totalt kr eller mer, kan du velge
Siden du handler for mer enn kr, kan du velge
Shaker, 700 ml
300 kr igjen
Handler du for totalt kr eller mer, kan du velge
Siden du handler for mer enn kr, kan du velge
Luktesalt V.1
6 Produkter kvar
300 kr igjen
Handler du for totalt kr eller mer, kan du velge
Siden du handler for mer enn kr, kan du velge
T-Shirt
Størrelse
6 Produkter kvar