Hvorfor bør man bruke wraps?

Nordic Training Gear 3 min lesning

Vi produserer og tilbyr forskjellige typer wraps, for dine tyngste press- eller benøkter, uansett om du driver med styrkeløft, bodybuilding, strongman, CrossFit eller bare liker å løfte vekter, gir våre wraps deg en utrolig stabilitet.

Når du trener, har du sikkert sett mennesker på treningssenteret som bruker forskjellige typer wraps, for eksempel rundt håndleddene, disse kalles ofte wrist wraps eller rundt knærne, og disse kalles ofte knee wraps. Dette er for å gi stabilitet og støtte.

Vi tilbyr førsteklasses wraps med forskjellig fleksibilitet og lengde, slik at du kan finne et par som passer deg.

Lenke til alle våre wrist wraps og knee wraps

Hva er wrist wraps?

Wrist wraps er et treningsutstyr som brukes for å gi ekstra støtte og stabilitet til håndleddene under tunge løft. De er spesielt nyttige ved pressøvelser som benkpress og skulderpress, hvor håndleddene kan utsettes for høy belastning. Ved å bruke wrist wraps kan man redusere risikoen for skader og overbelastning i håndleddene og dermed forbedre treningsprestasjonen sin.

Våre wrist wraps er laget av slitesterkt bomullsmateriale og elastisk materiale for å gi god støtte. De er tilgjengelige i to forskjellige fleksibiliteter og tre forskjellige lengder for å passe til ulike treningsbehov og håndleddsstørrelser. Hver wrist wrap har en solid tommeløkke i den ene enden og en borrelås i den andre enden, noe som gjør det enkelt å justere passformen og sikre at wraps sitter godt på plass.

Hvorfor investere i wrist wraps?

Å investere i et par wrist wraps kan ha flere fordeler for treningen din. Wrist wraps kan gi ekstra stabilitet og støtte til håndleddene under tunge løft, noe som kan redusere risikoen for skader og overbelastning. Ved å bruke wrist wraps kan man også forbedre teknikken og prestasjonen ved pressøvelser, siden man kan fokusere mer på selve løftet uten å bekymre seg for at håndleddene skal svikte.

Våre wrist wraps er spesielt utformet for å gi økt sikkerhet, stabilisering og komfort under treningen. De er laget av slitesterke materialer og finnes i ulike lengder og fleksibiliteter for å passe ulike behov og preferanser. Ved å velge riktig lengde og fleksibilitet kan man finne et par wrist wraps som gir optimal støtte og komfort for ens spesifikke treningsbehov.

Hvis du ikke har brukt wrist wraps tidligere, anbefaler vi at du starter med et par som er 40 eller 60 cm lange og i fleksibiliteten stiff. Disse er egnet for de fleste løft og gir tilstrekkelig støtte for å holde håndleddene på plass. Når du har blitt vant til å bruke wrist wraps, kan du deretter vurdere å teste et par som er lengre eller har mindre fleksibilitet for å finne det perfekte paret for treningen din.

Wrist Wraps

Hva er knee wraps?

Knee wraps er wraps som er designet for å gi støtte og stabilitet til kneleddene. De er laget av et lignende elastiskt materiale som brukes i wrist wraps, men er mye lengre, 2,5 m eller 3 m.

Knee wraps brukes hovedsakelig av styrkeløftere, men kan også brukes av personer som trener tung knebøy eller andre øvelser som utsetter kneleddene for høy belastning. De gir ekstra støtte og stabilitet ved å pakke rundt kneet og dermed skape kompresjon. Dette øker kraften som kan genereres gjennom kneleddet og reduserer risikoen for skader på kneet under tunge løft.

For å få mest mulig ut av knee wraps, er det viktig å bruke riktig teknikk og pakke dem på riktig måte. Ved å bruke knee wraps på riktig måte, kan man unngå skader og maksimere fordelene. Det er også viktig å bruke knee wraps med måte og ikke pakke dem for stramt eller bruke dem i lengre perioder enn nødvendig. På denne måten kan man forhindre svakhet i musklene og senene som støtter kneleddet, noe som fører til sterkere knær og redusert risiko for skader på lang sikt.

Hvorfor investere i knee wraps?

Å investere i knee wraps kan være en smart investering for personer som trener med tunge vekter og ønsker å redusere risikoen for kneskader og øke ytelsen. Knee wraps gir ekstra stabilitet til kneleddet ved å skape en fjærliknende effekt, som øker den maksimale vekten som kan løftes og reduserer risikoen for skader.

Når man velger knee wraps, er det viktig å vurdere lengden og fleksibiliteten på wraps. For nybegynnere anbefales vanligvis en lengde på 2,5 meter og fleksibiliteten stiff. Men det finnes forskjellige varianter av knee wraps, så det er viktig å velge en som passer deg.

Uansett om man trener styrkeløft, CrossFit, bodybuilding eller andre typer styrketrening, kan knee wraps gi ekstra støtte og øke ytelsen. Hvis man er usikker på hvilke knee wraps som er riktige for dine behov, kan man kontakte oss så hjelper vi deg.
Nordic Training Gear
Max Andrén
Skribent & Medeier

Max Andrén er skribent og medeier av Nordic Training Gear
Han har en stor lidenskap for gymtrening og treningstilbehør



Også i Artikler

Hur gör man raka marklyft? | NTGear.se
Hvordan gjør man strake markløft?

Nordic Training Gear 2 min lesning

Les mer
Mixat grepp vid marklyft | NTGear.se
Blandet grep ved markløft

Nordic Training Gear 2 min lesning

Les mer
Varför har man bälte vid marklyft? | NTGear.se
Hvorfor har man belte ved markløft?

Nordic Training Gear 2 min lesning

Les mer

Dine bonuser

X
300 kr igjen
Handler du for totalt kr eller mer, kan du velge
Siden du handler for mer enn kr, kan du velge
Shaker, 700 ml
300 kr igjen
Handler du for totalt kr eller mer, kan du velge
Siden du handler for mer enn kr, kan du velge
Luktesalt V.1
300 kr igjen
Handler du for totalt kr eller mer, kan du velge
Siden du handler for mer enn kr, kan du velge
T-Shirt
Størrelse